ПриватБанк скасував плату за важливу послугу до кінця 2024 року. Про це повідомляється на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Клієнти ПриватБанку зможуть безкоштовно скористатися досить популярною послугою – доставкою карток. До кінця року послуга надаватиметься задарма як по Україні, так і за кордоном. Однак доставка в інші країни поки що дещо обмежена географічно.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Отримуйте свою картку у відділенні або поштоматі Нової Пошти по Україні або через кур’єра Nova Post на будь-яку адресу у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії, Румунії, Естонії, Латвії, Італії, Словаччині, Угорщині, Великобританії та Іспанії", - йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

У "Приваті" нагадали, що замовити нову карту або перевипустити діючу, а також замовити доставку можна лише в кілька кліків. Для цього слід скористатися сервісом "Приват24".

"Якщо ви хочете замовити доставку нової пластикової картки, спочатку оформте Digital картку (віртуальну), а потім у меню "Всі картки" замовте її доставку", - попередили у банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, втратив кошти, тепер чекай 2 місяці: українця з карткою Монобанк шоковано походом до банкомата ПриватБанку.

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карт: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".