В Україні спостерігається відчутне зниження цін на курячі яйця. У той же час перепелині не дуже тішать доступністю. Як змінилися цінники у супермаркетах, показують дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Українців порадували помітним зниженням цін на яйця. У торгових мережах вартість продукту зменшилася одразу на 10 і більше гривень. Водночас фіксується незначний стрибок цін на перепелині яйця.

Ціни на яйця. Фото: скрін youtube
Ціни на яйця. Фото: скрін youtube

Ціни на курячі яйця

Яйця торгової марки "Квочка" в середньому подешевшали майже на 10 гривень – до 37,85 гривні за десяток. У деяких супермаркетах продукт можна взяти по 37 гривень. Також майже на 10 гривень знизився середній цінник на яйця "Ясенсвіт". За десяток доведеться сплатити 38,16 гривні.

Великий лоток яєць "Ясенсвіт" зменшився у ціні з 144,94 до 118,05 гривні за три десятки.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін

Ціни на перепелині яйця

За 20 штук перепелиних яєць у супермаркеті доведеться віддати в середньому 62,96 гривні. Цінник збільшився на 2 гривні, якщо порівнювати із попереднім місяцем. Однак у деяких мережах продукт можна знайти за 60 гривень.

Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці.

Також наш портал інформував, супермаркет залишите з порожнім гаманцем: нові ціни на печериці, зелену цибулю та болгарський перець.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тільки почався сезон, а ціни вже злетіли: скільки українцям сьогодні треба віддати за молоду картоплю та капусту.