Київтеплоенерго проводить контрольне зняття показань квартирних лічильників після завершення опалювального сезону. Це передбачено законом та допомагає контролювати обсяг споживання тепла та гарячої води.

У Києві понад 125 тисяч квартир оснащено індивідуальними лічильниками тепла. Під час контрольного зняття співробітники КП "Київтеплоенерго" фіксують фактичні показання лічильника та вносять дані до бази.

Лічильник "Київтеплоенерго", скріншот: YouTube
Лічильник "Київтеплоенерго", скріншот: YouTube

Щоб переконатися в легітимності співробітника, клієнт може запросити його службове посвідчення, де вказано номер, прізвище та ім'я, посаду, табельний номер, а також назву підрозділу та печатку підприємства.

Якщо виникають сумніви щодо повноважень контролера або запланованого контрольного зняття, клієнт може зв'язатися з Центральною диспетчерською службою ЖКГ за номером телефону 1557 або 044-500-15-57.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Також клієнти можуть замовити контрольне зняття показань, звернувшись до Центру комунального сервісу. Це можна зробити за телефоном 044-247-40-40, на сайті Центру за посиланням або в найближчому сервісному центрі ЦКС.

Самостійна можливість замовлення контрольного зняття показань лічильників також полегшує процес для клієнтів, дозволяючи їм брати активну участь у контролі за своїми комунальними послугами.