ПриватБанк дав клієнтам шанс отримати грошовий бонус на власний рахунок. Мінімальний розмір виплати – 250 гривень, а максимальний – 25 000 гривень. Як отримати, розповіли на офіційному сайті фінустанови.

Державний банк запустив нову акцію, в рамках якої українці з картками Visa від ПриватБанку можуть отримати кешбек на свій рахунок. До 15 вересня 2024 року щомісяця визначатимуться переможці, яким нарахують грошовий бонус.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"До 15 вересня 2024 року отримуйте або надсилайте перекази з карткою Visa від ПриватБанку на суму від 500 грн (в екв.), оплачуйте покупки та вигравайте щомісяця 250, 500, 2 500 грн або 25 000 грн за підсумками акції", - повідомили клієнтам.

Які умови потрібно виконати:

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще
  • зареєструватися в акції;
  • отримати або надіслати міжнародний переказ із карткою Visa від ПриватБанку на суму від 500 гривень в еквіваленті;
  • здійснити не менше двох транзакцій на загальну суму від 100 гривень із будь-якою карткою Visa від Привату.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Зазначається, що в акції беруть участь усі види грошових переказів та міжнародних платежів, які можна отримати та надіслати через ПриватБанк.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки.

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк вирішив побалувати українців ласими знижками: можна заощадити купу грошей.