Адміністрація КП "Боярка-Водоканал" повідомила про заплановані зміни в тарифах на комунальні послуги, які набудуть чинності вже з 1 травня.

Відповідно до нововведень, передбачається запровадження плати за абонентське обслуговування. Плата буде розподілена так:

Працівник водоканалу / фото: Freepik
Працівник водоканалу / фото: Freepik

  • Для централізованого водопостачання: 26,38 грн/місяць (з ПДВ).
  • Для централізованого водовідведення: 31,71 грн/місяць (з ПДВ).
  • Підсумкова сума за водопостачання та водовідведення становитиме 58,09 грн/місяць (з ПДВ).

Це підвищення торкнеться всіх абонентів, включаючи мешканців, державні установи, підприємства та організації. Плата за абонентське обслуговування стягуватиметься щомісяця на один особовий рахунок.

Плата за абонентське обслуговування не є частиною комунальних послуг та підлягає регулюванню державою відповідно до чинного законодавства.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Водопровідна вода / фото: Freepik
Водопровідна вода / фото: Freepik

Ми також нагадуємо, що абонентська плата нараховується незалежно від кількості мешканців у квартирі та спожитої води, та надається рахунок на оплату щомісяця.

Згідно з повідомленням, рішення про підвищення тарифів на воду ухвалили задля покращення ефективності та якості комунальних послуг у місті Боярка.

Проте, мешканці цю новину прийняли зовсім не захоплено:

Коментар до посту / фото: скріншот Facebook
Коментар до посту / фото: скріншот Facebook

Нагадаємо, доведеться заплатити більше: "Київводоканал" застеріг споживачів

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що патологоанатоми вимагають у людей на гроші за безкоштовні послуги: "Мийте та вбирайте самі"

Також ми повідомляли, експерт пояснив, навіщо планують підвищення цін на воду: "Треба піднімати тарифи на 50%, 60%"