Українські пенсіонери можуть скористатися корисним сервісом Пенсійного фонду, який спростить життя. Про це повідомляється на офіційній facebook-сторінці відомства.

Пенсіонерам важливо бути в курсі всіх подій – перерахунку виплат, змін у пенсійній справі, даті виплати пенсії чи зарахуванні страхового стажу.

Візит до ПФУ. Фото: скрін youtube
Візит до ПФУ. Фото: скрін youtube

Щоб зайвий раз не бігати до ПФУ для уточнення інформації, можна скористатися зручною функцією смс-інформуванням. Найголовніше, що для цього не потрібно мати смартфон досить кнопкового мобільного телефону.

"Сервіс смс-інформування орієнтований як на пенсіонерів, так і на громадян, які не досягли пенсійного віку. За допомогою смс-повідомлень Пенсійний фонд інформує пенсіонерів про призначення та перерахунок пенсій, працівників — про сплату за них єдиного соціального внеску, розмір їхнього страхового стажу тощо", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Пенсіонери зі смартфоном, скріншот: YouTube
Пенсіонери зі смартфоном, скріншот: YouTube

Як підключити смс-інформування:

  • авторизуватися в особистому кабінеті на порталі ПФУ;
  • відкрити вкладку "Дистанційне інформування";
  • поставити відмітку навпроти тексту "Погоджуюсь на отримання смс-повідомлень від ПФУ на номер мого мобільного телефону";
  • вказати у відповідному полі номер телефону, на який надсилатимуть SMS-повідомлення;
  • натиснути кнопку "Зберегти".

Раніше портал Знай повідомляв, без пенсії не залишитеся: ПФУ дав пораду 60-річним українцям із недостатнім стажем.

Також наш портал інформував, яку пенсію вигідніше оформляти – за інвалідністю чи за віком: важливе роз'яснення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, нещасні 300 гривень і тих можуть не дати: кому не світить вікова надбавка після 70 років.