ПриватБанк порадує клієнтів виплатами до 3000 гривень. Однак для цього доведеться виконати нескладні умови, пояснюють на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно проводить акції для клієнтів, в рамках яких можна отримати різні заохочення, у тому числі грошові. На цей раз банк дав можливість отримати до 3000 гривень кешбеку. Скористатися шансом можна до 15 червня 2024 року.

Банкомат "Приватбанку" / фото: відкриті джерела
Банкомат "Приватбанку" / фото: відкриті джерела

"Один учасник акції може на кожному етапі отримувати кешбек 250 грн, кешбек 2 500 грн можна отримати один раз за весь період акції. Максимальна сума кешбеку для одного учасника акції за весь період акції – 3 000 грн", - пояснили в банку.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Для отримання акційного кешбеку клієнтам необхідно виконати три обов'язкові, але дуже складні умови.

Що потрібно зробити:

  • зареєструватися в акції ;
  • отримати або надіслати переказ із картки на картку Mastercard від ПриватБанку на суму від 250 гривень;
  • сплатити щонайменше дві покупки на загальну суму від 250 гривень будь-якою карткою Mastercard від ПриватБанку - в магазинах чи Інтернеті в Україні або за кордоном.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Також наш портал інформував, "махінації" з виписками та штучні борги: клієнти ПриватБанку зіткнулися з новими "сюрпризами".

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, заблокував карту без пояснень: "ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування".