Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети відновили цінники на "кавовий набір".

Йдеться про такі продукти, як кава, молоко та вершки. Варто відразу відзначити той факт, що цінники на один із найпопулярніших напоїв знизилися.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на каву та чай, фото: Знай.ua
Ціни на каву та чай, фото: Знай.ua

Вартість кави

Згідно з відкритою інформацією, станом на 7 березня кава торгової марки Nescafe Gold подешевшала з 368,11 грн до 351,39 грн за 210 грам.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Всі наші читачі чудово знають, що при цьому багато хто любить додавати в каву молоко або вершки.

Ціни на каву, скріншот: Minfin
Ціни на каву, скріншот: Minfin

Вартість молока

Зокрема, молоко Простонаше 1% продається по 42,56 грн за 900 мл, що на кілька копійок дешевше, ніж минулого місяця. А ось молоко Яготинське 2,6%, навпаки, подорожчало з 40,30 до 44,03 грн за 900 мл.

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість вершків

У свою чергу, цінник на вершки Простонаше 10% підвищився з 24,60 грн до 25,83 грн за 200 мл. Найвигіднішу пропозицію щодо вершків потенційні покупці можуть виявити у супермаркетах "Варус" - тут за упаковку вершків бренду "Простонаше" 10% беруть 24,60 грн.

Ціни на вершки, скріншот: Minfin
Ціни на вершки, скріншот: Minfin

Нагадаємо, яблука від 17 грн., а банани по 70: українські супермаркети оновили цінники на "вітамінки".

Раніше повідомлялося, масове об'єднання млинцями вже скоро: скільки коштуватиме задоволення.

Також, за тиждень на ринку продуктів - обвал цін: чим тепер можна порадувати свій голодний животик.