Вартість продуктів змінюється мало не щодня. Але не завжди цінники зростають. Щоб гаманці були цілішими, потрібно знати, де можна придбати улюблений продукт дешевше.

Тому сьогодні ми розповімо, де вигідніша вартість улюблених напоїв. Актуальна ціна на каву, розміщена на порталі Мінфін, а на чай і какао на GoToShop.

Ціни на каву. Фото: скрін youtube
Ціни на каву. Фото: скрін youtube

Вартість кави

За місяць вартість кави знизилася на 16 гривень. Якщо в січні середня ціна сягала 377,30 грн, то зараз за 210 грамів, покупці віддають 351,39 грн. Найдешевша пропозиція в Ашані, де каву Nescafe Gold (210 грамів) можна придбати за 324,40 гривні. Трішки дорожче пропонують в Метро за 350,46 грн.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Вартість кави. Фото: скрін Мінфін
Вартість кави. Фото: скрін Мінфін

Вартість чаю

Ціна чаю залежить від марки, ваги та наявності наповнювача в складі. Найдешевшим варіантом чорного чаю з різними добавками (лимон, лісова ягода) є "Хвилинка". Вартість 20 пакетиків коливається від 13,40 гривень до 15,99 грн. За 25 пакетиків чорного чаю без додаткових інгредієнтів "Три слона" покупці заплатять 23,90 до 29,99 гривні. Найвигідніша пропозиція в Ашані, а найдорожча в Новусі.

Вартість чаю. Фото: скрін GoToShop
Вартість чаю. Фото: скрін GoToShop

Вартість какао

Какао торгової марки "Мрія" буде коштувати 37,50 гривні в Екомаркеті, однак в Новусі ціна вища - 38,99 грн.

Вартість какао. Фото: GoToShop
Вартість какао. Фото: GoToShop

Якщо розглядати какао Nesquik, то його вартість стартує від 41,50 грн за 140 грамів в Варусі і досягає до 70 гривень в інших супермаркетах.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, супермаркети та ринки стрімко опускають ціни на моркву, капусту та цибулю: який овоч здешевшав найбільше

Раніше портал Знай інформував, життя стає солодшим? В Україні знижуються ціни на цукор, борошно і сіль

Також наш портал повідомляв, нові ціни на макарони, сосиски та яйця мотивують сідати на дієту: задоволення не з дешевих