У Дніпропетровській області розшукують 28-річного чоловіка, який виїхав з Синельникове і більше не виходив на зв'язок. Інформацію про зниклого повідомляє паблік "Дніпро" у Facebook.

Повідомляється, що зниклого чоловіка звуть Максим Волошин, йому 28 років. Родичі розповіли, що вранці у понеділок, 25 травня, чоловік виїхав з міста Синельникове, Дніпропетровської області, у напрямку до Харкова. Після цього Максим не виходив на зв'язок, а про його місцезнаходження нічого невідомо. Зниклий чоловік був водієм автомобіля Mercedes Sprinter білого кольору, номерний знак АЕ 5575 АЛЕ.

Прикмети: високий, середньої статури, коротка стрижка. З особливих прикмет родичі повідомили про наявність татуювання на кисті лівої руки біля великого пальця.

У Дніпрі пропав 28-річний чоловік / фото: facebook.com/groups/dneprgram

На даний момент рідні вже повідомили в поліцію про зникнення і написали заяву. Будь ласка, придивіться до фото і згадайте, чи могли Ви десь бачити цю людину. Будь-яка інформація може бути корисною. Якщо вам відомо що-небудь про те, де може перебувати чоловік, будь ласка, повідомте за цими номерами: (073) 550-30-10; (073) 708-88-05; (093) 201-20-00.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кам'янському 3-річна дівчинка втратила маму.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рідні вже збилися з ніг у пошуках 82-річної бабусі, яка ховалася за шторою.