На Дніпропетровщині у вівторок, 5 листопада пропала жінка разом з двома дітьми. На їх пошуки кинулися правоохоронці, родичі та волонтери.

Про це повідомляє прес-службу ГУНП.

Правоохоронці Дніпропетровської області з 5 листопада шукали безвісти зниклу жінку з міста Кам'янське. Разом з нею були її діти, що хлопчик 2007 року народження і дівчинка - 2012 року народження. Зникла Біланова Ольга Русланів не виходила на зв'язок, її телефон був відключений. Відомо, що вона разом з дітьми вийшла з дому, але так і не повернулося.

У Дніпрі знайшли жінку, яка зникла з двома дітьми Фото: Національна поліція

Відомо, що дніпровським правоохоронцям вдалося розшукати жінку в середу, 13 листопада. Вона разом з дітьми перебувала в Дніпрі. Відомо, що всі члени сім'ї почувають себе добре, загрози їх життю та здоров'ю немає.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Також портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.