У Дніпрі пропав чоловік, якому 73 роки. Його шукають рідні з 14 травня. Чвертка Іван Григорович пішов з дому і до цих пір його ніхто не бачив. Він живе в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпропетровської області. Про це пише Інформатор.

Крім того, стало відомо про те, що рідні та друзі не знають, куди він вирушив у день свого зникнення. Також неприємним сюрпризом для рідних і близьких став забутий вдома телефон. Чоловік вийшов і забув його.

Поліція вже веде пошуки і просить українців придивитися уважніше до фото і повідомити про місце перебування цього чоловіка на даний момент. Його шукають рідні і близькі, вони дуже переживають.

У Дніпрі шукають 73-річного місцевого жителя Фото: Інформатор

Це не єдине зникнення українців. В мережі з'явилося повідомлення про те, що у Франції пропав безвісти 21-річний українець. Молода людина живе в регіоні Іль-де-Франс. Уродженець Тернопільської області Олександр Кулик зник 10 травня, коли вийшов в магазин. У Франції він проживав з батьком. Також стало відомо, що він був у пригніченому стані через карантин і тотальні обмеження.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В Запоріжжі поліція і кінологи завдяки роботі службового пса відшукали дитину, що загубилася. Собака взяла слід і привела поліцейських прямо до підлітка, який забувши про час гуляв з друзями по місту.

Нагадаємо, Знай писав, що у Франції зник 21-річний українець, його чекають вдома з 10 травня.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі службова собака знайшла пішов на прогулянку підлітка.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області шукають пенсіонерку у фіолетовому халаті і з паличкою.