Ощадбанк оновив ліміти на зняття готівки в банкоматах. Українцям розповіли, які нові ліміти та причини таких змін.

Про це повідомили в пресслужбі банку.

Згідно з новими правилами, клієнти банку можуть знімати до 25 000 гривень кожні три години, з максимальним лімітом на день у 100 000 гривень.

Банкомат "Ощадбанка". Фото з відкритих джерел
Банкомат "Ощадбанка". Фото з відкритих джерел

Раніше ліміти на зняття готівки становили до 50 000 гривень на день, з можливістю зняття по 20 000 гривень за один підхід до банкомата.

Популярні новини зараз
Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити "Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь
Показати ще

Зміна лімітів пов'язана з покращенням ситуації з готівкою в країні. Ощадбанк прагне забезпечити своїм клієнтам доступ до готівки, водночас запобігаючи її дефіциту.

Нові ліміти поширюються на всі картки Ощадбанку, включаючи дебетові, кредитні та зарплатні. Зняття готівки з карток інших банків в банкоматах Ощадбанку також підпадає під нові ліміти.

Для зручності клієнтів на сайті Ощадбанку доступна карта найближчих банкоматів, а також інформація про роботу відділень під час відключень електроенергії.

Ощадбанк рекомендує своїм клієнтам використовувати для платежів картки, коли це можливо, адже це економить час та кошти.

Зверніть увагу:

  • нові ліміти діють з 16 червня 2024 року;

  • зняття готівки понад встановлені ліміти можливе за додатковою комісією;

  • у разі виникнення питань звертайтеся до контакт-центру Ощадбанку за номером 0800 210 000.

Банкомат. Фото: скрін youtube
Банкомат. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що "Ощадбанк" попередив про важливе нововведення.

Як повідомляли раніше, нові тарифи на переказ коштів та оплату штрафів від Ощадбанку.

Як писав "Знай" раніше, українці знайшли управу на Ощадбанк, куди треба звертатися.