Державний "Ощадбанк" попередив клієнтів про важливе та корисне нововведення, яке дозволить зменшити кількість походів у відділення. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

В "Ощадбанку" заявили, що запускають новий функціонал, що дає новим клієнтам можливість відкрити банківський рахунок онлайн та отримати цифрову картку без візиту до відділення.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Замовити картку можна через додаток "Мобільний Ощад", який слід завантажити в App Store або Google Play. Також у банку поділилися кратною інструкцією.

Як відкрити карту онлайн:

Популярні новини зараз
Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити
Показати ще
  • увійти в додаток, вибрати "Мою карту", ознайомитися з умовами та натиснути "замовити";
  • ввести номер телефону, щоб отримати 4-значний код та ввести його;
  • надати документи із додатка "Дія" для ідентифікації;
  • зробити фото та надати певні відомості про себе;
  • вибрати регіон та основне відділення обслуговування на карті.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Зазначається, що цифрова карта стане доступною у додатку відразу після реєстрації. Вона не відрізняється функціоналом від пластикової картки та обслуговується за тими самими тарифами.

"Цифрова картка стає доступною в застосунку одразу після реєстрації та має такий самий функціонал і тарифи, як і звичайна пластикова", - повідомляють у "Ощаді".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" попередив власників карток про нову загрозу: можете втратити всі гроші.

Також наш портал інформував, власникам карток приготуватися: "Ощадбанк" змінює тарифи за обслуговування рахунку.

Крім того, ми писали, за оплату комуналки через "Приват24" можна отримати гроші: у ПриватБанку назвали умови.