В українських супермаркетах змінилися ціни на деякі популярні консерви. Скільки доведеться заплатити за оливки, сардини та кабачкову ікру, показують дані моніторингу порталу "Мінфін".

Великі торгові мережі досить динамічно змінюють ціни на продукти харчування. Те, що місяць тому можна було взяти дешевше, тепер пропонується за помітно вищою ціною. Однак не обходиться і без здешевлення.

Консерви, скріншот: YouTube
Консерви, скріншот: YouTube

Ціни на сардини

Сардини натуральні в середньому продаються по 58,80 грн за 230-грамову баночку. Цінник збільшився на 50 копійок, якщо порівнювати з минулим місяцем. Найвигідніше брати продукт у мережі Auchan – по 49,90 гривні за баночку.

Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін
Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні
Показати ще

Ціни на оливки

На початку літа оливки стали трохи доступнішими для українців. Так. оливки "Іберіка" зелені без кісточки в середньому подешевшали з 82,28 до 80,42 гривні за 300 грамів. Ці ж оливки з кісточкою коштуватимуть 71,90 гривні. Оливки "Іберіка" чорні без кісточки знизилися у ціні на 2 гривні - до 83 гривень за 300 грам.

Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін
Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін

Ціни на кабачкову ікру

Кабачкова ікра у мережі Novus подорожчала з 59,28 до 67,99 гривні за 440 грамів. У супермаркетах Auchan цінник на продукт залишився незмінним – 58,90 гривні за 460 грамів.

Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін
Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пляшка рафінованого - 48 грн: супермаркети показали "літні" ціни на яйця та олію.

Також наш портал інформував, улюблені фрукти коштуватимуть українцям дорожче: як змінилися ціни на банани, яблука та виноград.

Крім того, ми писали, цінник, як половина комуналки: варена і копчена ковбаса стає дорогим делікатесом.