У квітні побутові споживачі матимуть змогу отримати знижку на оплату блакитного палива. Проте пощастить лише тим, хто виконає декілька умов. Про це розповіли в газопостачальній компанії "Нафтогаз".

Для українців, які користуються послугами "Нафтогазу", встановлено фіксований тариф на блакитне паливо – 7,96 гривні за кубометр. Але це не означає, що немає можливості платити менше.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

У квітні деякі клієнти газопостачальної компанії зможуть отримати знижку на послуги. Для цього доведеться виконати головну умову – своєчасно заплатити за газ до 15 числа. Платити потрібно обов'язково через особистий кабінет чи інші онлайн-сервіси. Крім того, у споживача мають бути відсутні борги.

Якщо до 15 квітня всі умови будуть виконані, то "Нафтогаз" надає знижку 1% загальної суми платіжки. Вона використовується автоматично під час наступної оплати.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua
Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Слід зазначити, що ця знижка надається щомісяця, тому споживачі можуть зменшувати свої платіжки на постійній основі.

Найбільш відчутною ця знижка буде, звичайно, при великому споживанні. Якщо сім'я на місяць використовує 10 кубів, то розмір знижки буде меншим за гривню. Але все ж таки "копійка гривню береже".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нерви та гаманець будуть цілішими: "Нафтогаз" дав цінну пораду.

Також наш портал інформував, із клієнтів "Нафтогазу" беруть гроші за передачу показників: кому доведеться платити.

Крім того, ми писали, як анулювати необґрунтовані нарахування: "Нафтогаз" поділився інструкцією.