Пенсіонери скаржаться на сюрпризи від Ощадбанку у вигляді списання комісії за неуспішні транзакції по карті. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Українка розповіла, що оплачуючи покупки у магазині виявила, що на карті не вистачає грошей. Усього було зроблено кілька невдалих спроб заплатити. Як виявилося, за кожну з них Ощадбанк знімав комісію у розмірі 3 гривні.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

"Я в шоці. Розплачуюся на касі магазину, і тут виявляється, що на карті недостатньо коштів. Деякий товар відкладаю і знову видає, що недостатньо. Зрештою вдома перевіряю картку через ощад24, і опа! Виявляється, що з кожної невдалої спроби де на карті недостатньо коштів, банк знімає комісію 3 грн", - обурилася жінка.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

За словами клієнтки, вона ще могла б якось зрозуміти подібну комісію з кредитної картки, але в неї звичайна пенсійна карта.

"Це ще при тому, що картка аж ніяк не кредитна, а проста пенсійна. Не дивно, що банківська сфера отримує зарплату по кілька десятків тисяч, а з тебе пенсіонера, то ще й останню сорочку готові зняти", - додала українка.

У "Ощадбанку" на скаргу поки що ніяк не відреагували.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Махінації" з виписками та штучні борги: клієнти ПриватБанку зіткнулися з новими "сюрпризами".

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" без попередження блокує карти: багато хто вже став жертвами.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, заплатив одну суму – списали вдвічі більше: українці скаржаться на проблеми з картками ПриватБанку.