Якщо ваш будинок чи квартира порожні, і ніхто там не живе тривалий час, але в них є газ, то компанія "Нафтогаз" попереджає про те, що важливо продовжувати передавати показники.

Треба знати скільки газу показує лічильник, навіть якщо ви газом не користуєтесь. Це потрібно робити кожного місяця, щоб потім не було плутанини або зайвих платежів.

Платіжки за газ, скріншот: YouTube
Платіжки за газ, скріншот: YouTube

Коли ви відправляєте цифри з лічильника, ваш місцевий газовик бере їх до уваги, і вони використовуються для підрахунку, скільки газу ви використали.

Інформація про це потім іде на велику базу даних, звідки "Нафтогаз" бере цифри, щоб вирішити, скільки вам потрібно заплатити за газ.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн
Показати ще

Платіжки за газ, скріншот: YouTube
Платіжки за газ, скріншот: YouTube

У випадках, коли на вашому рахунку за газ з’являються суми, які вам здаються завищеними, "Нафтогаз України" настійно рекомендує не ігнорувати таку ситуацію.

Треба звернутися безпосередньо до вашого газопостачальника для уточнення обставин і коригування платіжних даних.

З робити це можна кількома способами. Перший і найшвидший – використовувати онлайн-сервіси. Другий спосіб – звернення до сервісного центру газопостачальної компанії особисто.

У випадку виявлення помилок або непорозумінь, вчасне звернення допоможе уникнути непотрібних затрат.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua "Газмережі" змінять місячний платіж за розподіл газу: хто заплатить менше

Також, Знай.ua писав про не лише вода, газ та світло: що ще покриває житлова субсидія

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, кому з українців дозволили платити за газ по фіксованому тарифому: в запасі 365 днів