Комунальники запроваджують графіки подачі тепла до будинків українців. Вдень котельні відключатимуть, а на ніч відновлюватимуть теплопостачання. Про це йдеться на facebook-сторінці "Чернівцітеплокомуненерго".

Теплогенеруюче підприємство попередило мешканців Чернівців, що подача тепла до квартир здійснюватиметься лише у вечірній та нічний час. Вдень теплопостачання вимикатимуть у зв'язку з теплою погодою.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Комунальники пояснили, що це робиться в першу чергу для комфорту споживачів, щоб не перегрівати житло.

"Підкреслимо: це не закінчення опалювального сезону. Завершимо його лише тоді, коли впродовж трьох днів середньодобова температура перевищуватиме +8 градусів. Все згідно з офіційним прогнозом погоди і нормами законодавства", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Опалювальний сезон, скріншот з відео
Опалювальний сезон, скріншот з відео

Раніше голова "Нафтогазу" Олексій Чернишев заявив, що у 2024 році опалювальний сезон можуть завершити достроково - з початку квітня. Традиційно опалення українцям відключають із 15 квітня, але цього року тепла погода дозволяє зробити це раніше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки майже на 50% менші: у "Київтеплоенерго" розкрили секрет економії.

Також наш портал інформував, якщо не хочете захмарних сум у платіжках: до "Київтеплоенерго" звернулися до клієнтів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка вдарить по гаманцях з новою силою: готується підвищення тарифів.