З початку серпня жителі Мукачева доведеться зіткнутися зі змінами тарифів на вивезення сміття, встановленими компанією "АВЕ Мукачеве" за рішенням місцевого виконавчого комітету.

Тепер кожен кубометр побутових відходів коштуватиме 237,80 грн для всіх категорій споживачів, повідомила компанія у Facebook.

Збір сміття / фото: Freepik
Збір сміття / фото: Freepik

Згідно з офіційною заявою, періодичність вивезення сміття з приватних будинків встановлена ​​не рідше одного разу на тиждень, а для бюджетних установ та інших споживачів послуги надаються відповідно до укладених договорів.

Новий тариф, як запевняє "АВЕ Мукачеве", має забезпечити своєчасне та якісне надання послуг з вивезення сміття на території Мукачівської об'єднаної територіальної громади.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Збір сміття / фото: Freepik
Збір сміття / фото: Freepik

Важливо враховувати, що контейнери, які розміщені біля будинків, призначені для певної кількості людей, які уклали договір з компанією на конкретну адресу. Безвідповідальне викидання сміття в чужі баки може призвести до переповнення та утворення сміттєзвалищ.

Одночасно з підвищенням тарифів компанія акцентує увагу на важливості переробки сировини. Скло, пластик, папір та картон – матеріали, які можна повторно використати, що не лише зменшить кількість сміття на звалищах, а й знизить потребу у новій сировині.

А ми нагадуємо, У країни втрачає мільярди через підроблені тарифи на електроенергію: хто у всьому винен

Також Знай.ua повідомляв, " Нафтогаз" попередив про зміни в березні: кого зі споживачів торкнеться

Раніше стало відомо про те, що наприкінці місяця платіжки вас здивують: працівники обленерго розкрили секрет низьких нарахувань