Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на важливі продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети відновили цінники на найпопулярніші види напоїв.

Йдеться саме про соки, мінеральну воду, а також про газований солодкий напій "кока-кола".

Про це стало відомо завдяки інформації щодо цін від аналітиків економічного порталу Minfin.

Мінералка, скріншот: YouTube
Мінералка, скріншот: YouTube

Вартість мінеральної води

Згідно з відкритою інформацією, станом на 8 березня, мінеральна вода Моршинська слабогазована в середньому продається по 22,00 грн за 1,5 л, що на кілька копійок дорожче, ніж минулого місяця.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Ціни на мінеральну воду, скріншот: Minfin
Ціни на мінеральну воду, скріншот: Minfin

Вартість "кока-коли"

Цінники солодкої газованої води, такої як "кока-кола" завжди були нижчими саме в супермакетах, у невеликих магазинах та на ринку продавці цілеспрямовано завищують вартість. Так, "кока-кола" коштуватиме 45,03 грн за 1750 мл. У супермаркетах мережі "Варус" вона продається по 42,40 грн., а ось у магазинах "Новус" - 49,99 грн.

Ціни на кока-колу, скріншот: Minfin
Ціни на кока-колу, скріншот: Minfin

Вартість соку

Тим часом яблучний сік Rich додав у ціні з 64,40 грн/л до 66,23 грн/л. Наш сік мультивітамін з м'якоттю продається по 33,90 за 950 мл, тоді як минулого місяця його цінник сягав 38,57 грн за 950 мл.

Ціни на сік, скріншот: Minfin
Ціни на сік, скріншот: Minfin

Нагадаємо, шопінг-фурор в Україні: "Сільпо" оголосив місяць шалених знижок до 50%.

Раніше повідомлялося, не вистачає лише булочки: в Україні супермаркети оновили ціни на каву, молоко та вершки.

Також, краще зробити стратегічний запас: кава з шоколадкою стане дорогим задоволенням.