Для наших дорогих читачів, які через війну опинилися у складних фінансових та життєвих обставинах, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що мешканцям однієї з українських областей за попередньою реєстрацією надають допомогу у вигляді безкоштовних наборів із продуктами.

Так, громадська організація Центр допомоги "Надія Є" повідомила про початок проведення реєстрації на видачу продуктових наборів від World Vision у партнерстві з БФ "Руки ласки".

Видача продуктових наборів. Фото: скрін youtube
Видача продуктових наборів. Фото: скрін youtube

Хто має можливість отримати продуктовий набір

Допомога надається переселенцям, які мешкають по всій Миколаївській області. Тим, хто подавав заявку у лютому, повторно цього робити не потрібно.

Продуктові набори для українців, фото "Рада оборони Кривого Рогу"
Продуктові набори для українців, фото "Рада оборони Кривого Рогу"

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Допомога видадуть сім'ям ВПО з наступних категорій уразливості:

- матері-одиначки;
- сім'ї з вагітними або жінками, що годують;
- сім'ї з людьми старше 60 років;
- сім'ї з особами з інвалідністю або тяжкими фізичними чи психічними захворюваннями.

Продуктові набори нададуть тим сім'ям, які не отримували допомоги від національних чи міжнародних громадських організацій та фондів.

Продуктові набори. Фото: скрін youtube
Продуктові набори. Фото: скрін youtube

Як отримати продукти безкоштовно

Для реєстрації заявнику доведеться подати копії наступних документів: паспорти 1-4 сторінки; ІПН; довідки ВПО. Заявки на видачу допомоги прийматимуть 9 березня з 9 до 15 години за адресою: Баштанка, вул. Українська, 70.

Нагадаємо, виплати буде змінено: українцям поставили умову.

Раніше повідомлялося, "Венера любить експерименти": відомий астролог назвав найнебезпечніші дні березня 2024 року для гаманця.

Також, нові закони позбавляють підтримки: жінки вимагають "відстрочки" чоловікам.