В час війни на території України, багато людей опинилися в складних життєвих обставинах. Вони потребують допомоги не лише фінансової, а й продуктів та інших необхідних речей.

Благодійні фонди, міжнародні організації, волонтери та небайдужі люди намагаються допомагати таким українцям. Про новий вид гуманітарної допомоги, хто та як її може отримати, розповіли у виданні "На пенсії".

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Організація Карітас-Спес в Луцьку, оголосила про реєстрацію на отримання зимових наборів. Це стосується двох категорій українців, які мають статус ВПО та знаходяться в Луцьку.

Категорії, які можуть отримати допомогу:

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

1) внутрішньо переміщені особи, яким виповнилося понад 60 років,

2) люди з інвалідністю, які мають статус ВПО.

Що можна отримати

Отримати можна речі та прилади, які зігріватимуть в холодну пору року. В цей набір входить ковдра, подушка, постільна білизна, термос, ліхтарик.

Соціальна допомога, скріншот: YouTube
Соціальна допомога, скріншот: YouTube

Щоб отримати допомогу, громадянам знадобляться документи, які підтверджують їх статус. Якщо вашу заявку буде схвалено, то представники організації зв'яжуться з вами за вказаним номером телефону та проінформують про надання допомоги. Зареєструватися на отримання допомоги потрібно за посиланням.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, допомога для маленьких та дорослих українців: що можна отримати

Раніше портал Знай інформував, холодильник пустувати не буде: українцям роздадуть безкоштовні набори продуктів, як отримати

Також наш портал повідомляв, волонтери роздають українцям безкоштовний набір важливих продуктів: хто та скільки може взяти