Деякі категорії українців можуть подати заявку на отримання гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Відповідну підтримку надає благодійний гуманітарний центр "Акварена" у рамках проєкту "Сім'ям Героїв". Про це повідомляє портал zayava.info.

Благодійний гуманітарний центр щомісяця допомагає сім'ям загиблих чи зниклих безвісти українських воїнів. Підтримка надається у вигляді продуктових наборів.

Гуманітарна допомога / фото: відкриті джерела
Гуманітарна допомога / фото: відкриті джерела

Звернутися за отриманням гуманітарної допомоги можна за умов:

  • член сім'ї, який захищав Україну від російської агресії, загинув чи вважається зниклим безвісти;
  • постійне чи тимчасове проживання у місті Харків.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як отримати продукти

Члени сімей українських воїнів можуть зареєструватися на допомогу, скориставшись онлайн-формою за цим посиланням. При заповненні необхідно вказати всю необхідну інформацію, зокрема ПІБ, контактний номер, документ, що підтверджує зникнення або загибель захисника.

У разі правильного заповнення заявки представники організації самостійно зв'яжуться з одержувачем допомоги та повідомлять всі необхідні деталі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від дитячих товарів до продуктових наборів: де українцям у різних регіонах отримати допомогу.

Також наш портал інформував, українців забезпечать медикаментами, їжею та іншими важливими речами: як отримати безкоштовні набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.