Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які опинилися у скрутних життєвих обставинах через війну, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що останніми днями грудня відбувається прийом заявок для підтримки українців у важкий воєнний час.

Допомога надається у вигляді наборів безкоштовних продуктів. На цей раз наші читачі дізнаються, як можна оформити заявку на отримання важливих продуктів.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі to4ka.fun.

Соціальна допомога, скріншот: YouTube
Соціальна допомога, скріншот: YouTube

Громадська організація "Територія Добра Поділля" реєструє бажаючих отримати продуктові набори, щоб допомогти ВПО, які мешкають зараз у Хмельницькому.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Соціальна допомога, скріншот: YouTube
Соціальна допомога, скріншот: YouTube

Хто може отримати гуманітарні набори продуктів

"Територія Добра Поділля" видає продукти раз на місяць на сім'ю. Допомога надається для переселенців, які зареєстровані в Хмельницькому.

Соціальна допомога, скріншот: YouTube
Соціальна допомога, скріншот: YouTube

Як отримати набір продуктів безкоштовно

Для отримання допомоги потрібно пройти попередню реєстрацію, заповнивши онлайн-форму за посиланням. Також організатори просять передплатити їхній Youtube-канал за цим посиланням. Продукти видаватимуться 28 грудня з 11 до 13 години за адресою: місто Хмельницький, вул. І. Франка 18, вул. Тернопільська 30/1.

Важливо: представники організації просять не реєструватись, якщо ви вже отримували допомогу від них цього місяця.

Нагадаємо, пенсіонерам покроково показали, як пройти ідентифікацію: все простіше, ніж здається.

Раніше повідомлялося, без урахування – без доступу: що загрожує чоловікам, які не записалися до бази даних.

Також, субсидію можуть перетворити на мізер: у якому разі покарають грошима.