Маленькі українці та їхні батьки можуть розраховувати на нову гуманітарну допомогу напередодні новорічних свят. Хто і на яких умовах може отримати допомогу.

Внутрішньо переміщені українці з Мелітополя та Мелітопольського району, які проживають у Дніпрі та області, зможуть отримати нову гуманітарну допомогу. Проводитиметься видача продуктових наборів за грудень. Отримати допомогу зможуть усі ВПО, крім тих, хто отримав продуктовий набір та сертифікати від БФ "Карітас" в грудні.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Також можна буде отримати гуманітарну допомогу для дитини від БФ "Підтримка Мелітополя". Вона надаватиметься у вигляді дитячого харчування. Видаватимуть по 5 коробок на дитину віком від 6 місяців.

Для отримання допомоги потрібно надати:

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще
  • паспорт;
  • довідку переселенця;
  • свідоцтво про народження дитини.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Як отримати допомогу

Видача гуманітарної допомоги проходитиме з 27 по 29 грудня, з 9:00 до 15:00. Звертатися за адресою: м. Дніпро, вил. Вокзальна, 1. Уточнити всі деталі, що цікавлять, можна за номером: 0682639965.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть отримати щедрі продуктові набори – не залежить від місця проживання та статусу.

Також наш портал інформував, до 30260 гривень на місяць: у Кабміні спрогнозували як збільшуватимуться зарплати українців протягом трьох років.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українців чекають зміни в отриманні субсидії: хто може залишитися без допомоги у 2024 році, якщо не подасть заяву.