У Дніпрі на лівому березі місцеві жителі помітили онаніста, який у відкриту мастурбував на дітей. Детальніше про кричущий випадок розповіла одна з матусь Ольга Доброва в Facebook-співтоваристві "Калинівський (Клочко). Дніпро".

За словами Ольги, інцидент стався в понеділок, 27 липня. В Індустріальному районі Дніпра біля школи №63, на території занедбаного дитячого садка, 12-річна дівчинка помітила оголеного чоловіка, який мастурбував, дивлячись прямо на неї.

Добре, дівчинка встигла втекти і по приходу додому все розповіла матері. Та негайно викликала поліцію, однак чоловік вже зник з вказаного місця. Вона зазначила, що незважаючи на те, що здебільшого такі люди не вдаються до фізичного контакту з дітьми, їх все одно потрібно відловлювати і передавати в поліцію. Жінка розповіла, що зловмисник був міцної статури і абсолютно оголений.

Діти, які часто гуляють в тих місцях, розповіли поліції, що бачать цього чоловіка досить часто в покинутому будинку. На запитання правоохоронців про те, що необхідно робити в таких випадках, вони відповіли, що при можливості хочуть його сфотографувати і відправити в ЗМІ.

"В мене велике прохання до всіх батьків! давайте частіше проводити з дітьми відповідні бесіди і вчити наших дітей, як правильно вести себе в подібних ситуаціях🙏! Заклик поліції був такий "обов'язково повідомляйте і рано чи пізно ми його затримаємо"!" – пише Ольга.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пост Ольги Добровой в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі вдалося затримати чоловіка, який жорстоко побив жінку в центрі міста на Європейській площі.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром група молодих хлопців витягли з дна водойми п'яного чоловіка.