Під Дніпром, у місті Кам'янське розгулює збоченець і лякає всіх представниць жіночої статі. Його заняття потрапило на камеру і стало надбанням мережі. Автор відео зазначив, що ця людина не боїться навіть зйомки.

Він виходить на «полювання» в найближчу лісосмугу, яка примикає до вулиці. З чагарників і дерев він виходить до дороги, щоб зайнятися рукоблудством і отримати задоволення на очах у дівчат і жінок. Про це пише 5692.

Ця історія триває вже кілька місяців і все відбувається на Лівому березі Кам'янського. Онаніст не соромиться нікого і прикриває обличчя панамкой або маскою. Поряд з п'ятим мікрорайоном лівобережжя. Він підкрадається до дівчат і здійснює свій акт.

Варто відзначити, в Дніпрі рибалка зловив незвичайну рибу для цього регіону. Перший улов був у вигляді коропа, а наступною жертвою рибака стала тіляпія, яка водиться тільки в тропічних водоймах. Як сюди потрапила ця риба залишилося загадкою.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Крім того, у Дніпрі та області в найближчі дні дійсно настануть тропіки. Синоптики пообіцяли жителям регіону невластиві для України +40 градусів. У таку спеку доведеться сидіти вдома і пити воду.

У Дніпрі жінка в нетверезому стані сіла за кермо і врізалася в огорожу приватного будинку. Після цього вона спробувала втекти з місця події.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі рибалка позвастался тропічним уловом.

Знай повідомляв, що в Денпр прийде аномальна спека.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі жінка на машині протаранив паркан приватного будинку і зникла.