У місті Кам'янське Дніпропетровської області чоловік поглумився над 13-річним хлопчиком. Про подробиці події повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції.

Повідомляється, що в суботу, 18 липня, близько 22:00, на гарячу лінію "102" звернулася жінка, повідомивши, що її малолітнього сина зґвалтували. За розповіддю самого 13-річного хлопчика, він познайомився з невідомим чоловіком в соціальній мережі "Вконтакте". Трохи поспілкувавшись з ним, він отримав від зловмисника пропозицію відсвяткувати разом день народження.

Під Дніпром чоловік поглумився над 13-річним хлопчиком / скріншот з відео

Хлопчик погодився. Вони поспілкувалися по телефону і домовилися про зустріч. При зустрічі чоловік заманив дитину в свій автомобіль і відвіз його на дачу в смт. Петриківка. Вже на місці зловмисник запропонував хлопчикові вступити з ним в статевий контакт. Той дав свою згоду на протиправні дії.

Після інциденту хлопчик втік з дому чоловіка і звернувся за допомогою до перехожого тракториста, щоб той відвіз його в поліцію. Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника – ним виявився 36-річний житель Кам'янського. За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження відповідно до ч. 4 ст. 152 (зґвалтування малолітнього).

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Нагадаємо, що на проспекті Олександра Поля в Дніпрі відбулося затримання банди злодіїв, які обкрадали квартири пенсіонерів, заходячи в них під виглядом працівників комунальної служби. Вони дзвонили у двері і заявляли літнім людям, що їм необхідно перевірити показання лічильників. Потрапляючи в оселі, вони виносили всі цінні речі.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі, 18 липня, в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину. Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця. За однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі батьки поскаржилися на футбольну школу з-за того, що вони незаконно використовують дитячу працю для збирання небезпечних рослин.