У Дніпропетровській області співробітники Кіберполіції України викрили чоловіка, який створював і поширював дитячі відео інтимного характеру. Про це повідомляє прес-служба відомства на офіційному сайті.

Повідомляється, що 43-річний підозрюваний дніпрянин переховувався від правоохоронних органів в Харкові. Згідно з даними слідства, зловмисник втягнув у злочинну схему двох жінок, які надавали своїх дітей у віці від 9 до 13 років для створення фото та відео інтимного характеру. За дітей горе-матерів винагороджували фінансово.

Зйомки незаконних відеороликів за участю неповнолітніх відбувалися в спеціальних студіях, розташованих у селах Дніпропетровської області. Після, відзнятий матеріал чоловік продавав в Інтернеті при використанні браузерів-анонімайзерів.

Киберполиция затримала підозрюваного в поширенні дитячих відео інтимного характеру / фото: Киберполиция

Горе-матері були затримані співробітниками поліції ще в грудні 2019 року, а от чоловіка вдалося знайти тільки зараз.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Організатору злочинної діяльності оголошено про підозру за ст. 152 (“Зґвалтування”) і ст. 301 (“Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”) КК України, а також обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 161 тисяча гривень, — розповіли в прес-службі департаменту.

Нагадаємо, раніше стали відомі нові подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кривому Розі дівчина розстріляла місцевого прокурора.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі п'яний водій намагався підсунути патрульним хабар.