В одній з церков Кам'янського парафіянам заборонили приносити з собою свічки для служби. Відповідним оголошенням поділилися мешканці міста на просторах інтернету.

Інцидент стався в одній з церков міста Кам'янського Дніпропетровської області. Служителі храму повісили на вході оголошення, в якому вказали, що парафіянам заборонено приносити з собою церковні свічки, куплені поза храму або з рук.

"Брати і Сестри. Свічки куплені поза Храму або з рук, як жертва, Господом не приймається", — йдеться в оголошенні.

В церкві Кам'янського парафіянам заборонили приносити з собою свічки / фото: відкриті джерела

Користувачі мережі були неймовірно здивовані такою заявою від настоятелів церкви. Вони не змогли зрозуміти, що мав на увазі автор, коли писав таке. У коментарях під фото жителі Кам'янського вибухнули гнівом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

По більшій частині люди зійшлися в думках про те, що сучасна церква вже давно відійшла від богослужінь, а просто заробляє на своїх парафіянах.

"До них зі своїм не можна…"

"Це реальні оголошення і в РПЦ не розуміють скільки в них маразму."

"Це їм сам бог сказав? Ось воно, обличчя храму!" – пишуть користувачі мережі.

Коментарі користувачів мережі / скріншот

Коментарі користувачів мережі / скріншот

Коментарі користувачів мережі / скріншот

Коментарі користувачів мережі / скріншот

Нагадаємо, що настоятель храму у Кам'янському розповів про захворювання коронавирусной інфекцією.

Як повідомляв портал Знай.иа в місті Першотравенськ Дніпропетровської області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі в школі №6 сталася трагедія – пішла з життя улюблена вчителька Кравченко Валентина Василівна.