Настоятель храму у Кам'янському розповів про захворювання коронавімрусною інфекцією. Докладніше про свій діагноз священнослужитель поділився з місцевим видання "5692".

Настоятель Храму Преображення Господнього Української греко-католицької церкви отець Ігор розповів, що нещодавно їздив з сім'єю у відпустку до батьків у Львівську область. Через тиждень все було добре, проте після його діти почали хворіти.

- Перехворіли на 3-4 дні. Була температура і все. Потім захворів я і моя дружина. Прихворіли і родичі: літні батьки, брати, їх сім'ї, сім'я дружини. Я почав підозрювати, що це коронавірус, - розповідає отець Ігор.

Його збентежив той факт, що раніше діти ніколи не переносили так легко вірусні захворювання. Важче стало тоді, коли почали хворіти і дорослі. Серед своїх симптомів він зазначив температуру 38,5-39, ломоту в тілі, озноб, втому та пітливість.

Священик з Кам'янського захворів коронавірусом / фото: 5692

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тоді він вирішив здати аналізи в приватну лабораторію, щоб швидше отримати результати. Тест на антитіла LgA виявився негативним. Незважаючи на те, що температура почала спадати, інші симптоми залишилися. З часом він почав втрачати нюх на деякі продукти і втратив смак.

- Лікар порадив зробити КТ. Томографія показала, що у мене двостороння пневмонія і уражені 25% легенів. Були всі ознаки коронавіруса. Поїхав в Стебницьку лікарню, де мене прийняли на лікування. Взяли тест на антитіла LgM, - продовжує Ігор.

Вже на цей раз тест показав позитивний результат. Це означало, що у нього в організмі відбувається гострий процес захворювання. Незважаючи на те, що ПЛР-тести показували негативний результат, він продовжував ставити крапельниці, робити уколи і приймати антибіотики.

На даний момент настоятель почуває себе значно краще. Незабаром його мають виписати з лікарні. Він розповів, що з самого початку карантину не нехтував ізоляцією і не відвідував церкву, щоб не наражати на небезпеку інших людей. Батьки священика також йдуть на поправку.

З приводу можливого варіанту зараження, отець Ігор розповів, що в селі діти активно спілкувалися і гуляли з іншими дітьми. Тому, цілком можливо, вони могли принести цей вірус.

Нагадаємо, що в Дніпрі одноокий котик продовжує боротися за життя.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі зупинилося серце маленького хлопчика, у якого з народження було багато вад.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі медики провели складну операцію на обличчі дитини.