В місті П'ятихатки Дніпропетровської області маленька дівчинка стоїть біля дороги, продаючи власні квіти, щоб заробити на мрію. Детальніше про маленьку кар'єристці розповів місцевий житель Сергій Супрун на своїй сторінці в Facebook.

Сергій написав, що як-то раз, коли він їхав на машині швидкої допомоги, до них підбігла маленька дівчинка, в руках у якої був величезний букет з ромашками. Як з'ясувалося, дівчинка хотіла заробити собі на новий телефон, тому самостійно збирала квіти, складала їх у букетики і продавала біля дороги.

"Хто робить помилкові виклики за 40км, щоб посміятися з того, як приїде швидка і нікого не знайде (і наплювати, що в цей момент можливо хтось помирає, не дочекавшись необхідної допомоги через жартівників), а хтось, побачивши швидку, біжить до неї з букетом ромашок, щоб підняти настрій лікарям", - пише Супрун.

Під Дніпром маленька дівчинка продає квіти / фото: Сергій Супрун в Facebook

Він зазначив, що розуміє, наскільки складно буває знайти хоч якийсь заробіток в такому юному віці, особливо, коли хочеш придбати заповітну мрію. Щоб хоч якось посприяти досягненню мети, Сергій вирішив купити у дівчинки все букети.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Лікар написав, що завжди з повагою ставився до молодого покоління, яке не соромиться насмішок з боку однолітків, ставить перед собою мету і наполегливо йде до її досягнення. Він попросив всіх жителів Дніпропетровщини зупинятися в П'ятихатках біля "літака", щоб придбати у дівчинки хоча б один букетик. Можливо, завдяки кому з вас її мрія здійсниться.

"Робіть добро і Ви побачите, що цей світ не такий вже й поганий і можливо щастя має місце на нашій і так багатостраждальній землі", - пише Сергій на сторінці.

Нагадаємо, що в Дніпрі двоє цуценят забрели на будівництво і потрапили в гарячу смолу.

Як повідомляв портал Знай.иа, маленький днепрянина Сашу з важкою формою діабету ізолювали в реанімації.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю.