У Дніпрі круглий сирота Іванко терміново потребує допомоги небайдужих городян – він вже більше півроку бореться з кількома захворюваннями. Детальніше про діагноз хлопчика розповідає Світлана Пономаренко в Facebook-спільноті "Міністерство добрих справ".

Як розповіла одна іл волонтерів, Ваня Сусунц є круглим сиротою, поетом допомоги йому чекати нізвідки. Уже понад півроку їм займаються волонтери опікуються лікарі дитячої обласної клінічної лікарні.

Ми знаємо, що хлопчику вже 7 років (на які, погодьтеся, він зовсім не виглядає!), і що він – круглий сирота. Мама у нього померла вже давно, тато перебуває у в'язниці, а нещодавно не стало і бабусі, так що тепер він зовсім один. А ще ми знаємо, що у нього — лейкоз, хвороба Дауна та ДЦП.

Круглий сирота Іванко терміново потребує допомоги / фото: Міністерство добрих справ в Facebook

Два тижні тому Ваня пройшов курс высокодозной хіміотерапії, він практично не їв 5 днів і температурив. Лікарі дивуються, як після такого складного блоку лікування, хлопчик може грати і спілкуватися з людьми. Зараз у дитини спостерігається низький рівень тромбоцитів і лейкоцитів, і тим не менш, він продовжує боротися за життя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

щодня Волонтери беруть аналізи у Вані і здають кров на антитромбін в приватну клініку. Також хлопчикові щодня капають атенатив, якого немає більше у відділенні. У волонтерів залишився лише один флакон і якщо аналізи і далі будуть показувати низький результат, то нова порція препарату буде коштувати 6100 гривень.

Кожен день з ним сидить няня, яка намагається підняти Вані настрій. Нещодавно їй вдалося зняти частину дня, в якій хлопчик намагався грати на гітарі.

Пост Світлани Пономаренко в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі двоє цуценят забрели на будівництво і потрапили в гарячу смолу.

Як повідомляв портал Знай.иа маленький днепрянина Сашу з важкою формою діабету ізолювали в реанімації.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю.