У Нікополі молода мама терміново потребує допомоги небайдужих – у неї діагностували рак. Користувач мережі і її колега Фелікс Мендельсон розповів про біду дівчини і звернувся до всіх жителів області в Facebook.

Чоловік розповів, що співробітниця Нікопольського міськрайонного відділу ДРАЦС Олександра Проточенко з 2016 року бореться з раком. Перші роки материнства їй далися непросто, особливо, коли лікарі діагностували їй цю страшну хворобу. Протягом декількох років родина Олександри всіляко намагалася їй допомогти, збираючи гроші на лікування.

У Нікополі молода мама терміново потребує допомоги / фото: Фелікс Мендельсон Facebook

Проте нещодавно питання стало не тільки в лікуванні від онкології, а й про врятування життя. До агресивного захворювання додалася ще одна проблема. Кілька місяців тому дівчина травмувалась і в силу ослабленого організму заробила перелом ноги. Олександра донині прикута до ліжка.

Фелікс Мендельсон закликав усіх небайдужих громадян допомогти молодій мамі, дружині і дочці подолати захворювання. У її сім'ї не залишилося вже фінансів, щоб продовжувати лікування і боротися з супутніми проблемами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Пост Фелікса Мендельсона у Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Нікополі Дніпропетровської області багато жителів знайомі з продавцем на ринку Михайлом, який торгує молочною продукцією. Але нещодавно користувач Дмитро Дейнега розповів історію про цього чоловіка, яка зворушила до сліз.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі вже більше місяця намагаються врятувати життя патрульного поліцейського Максима Молчанова. Його стан з кожним днем стає все гірше, сім'я благає небайдужих про допомогу. Більше місяця тому патрульний поліцейський з Дніпра опинився в реанімації з невтішним діагнозом – субарахноїдальний крововилив і розрив аневризми судин головного мозку.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі мама дівчинки терміново потребує допомоги небайдужих – у неї діагностували рак. Дівчина вже пройшла через дві дорогі операції, на які було витрачено більше 100 тисяч гривень.