Під Дніпром, у місті Кам'янське, під двері соціальної служби підкинули дворічної дитини. Детальніше про подію розповідає Facebook-спільнота "Кам'янське, Україна".

Повідомляється, що в Кам'янському (кол. Дніпродзержинськ), у понеділок, 6 липня, залишили біля дверей соціальної служби невідомі люди. Поки соцслужби і правоохоронці почали розбиратися в ситуації, дворічного малюка відправили у дитячу міську лікарню, де про нього подбали.

В Кам'янському соцслужбі підкинули 2-річного хлопчика / фото: Кам'янське, Україна в Facebook

Хлопчик був настільки переляканий, що не зміг розповісти дорослим, ні як його звуть, ні хто його батьки.

Всіх, кому що-небудь відомо про малюка, прохання зголоситися за телефоном 102. Давайте не будемо байдужими! - написала каменчанка Вікторія Іванова‎.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пост спільноти Кам'янське, Україна в Facebook / скріншот

Як пізніше повідомив сайт 5692.com.ua правоохоронці дізналися, що малюка звуть Давид, йому 2 роки. Його маму можливо звати Альона або Лена (хлопчик розмовляв не зовсім розбірливо). Вже до 18-ї години мати дитини вдалося розшукати. За її словами, вона залишила малюка з родичами, однак ті не впоралися і вирішили ситуацію таким чином.

Нагадаємо, що у Кривому Розі невідомі постійно псують десткую майданчик.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кривому Розі з вікна випала 6-річна девочка.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі вагітна жінка отримала тепловий удар, коли намагалася дістатися додому на електричці.