У Дніпропетровській області в селі Військове 9-річна дитина зіткнулася з підлітковою жорстокістю – троє дітей побили хлопчика, а їх батьки заперечують подію. Про це розповіла мати постраждалої дитини Інна Шебета для видання "Днепр вечерний".

Жінка розповіла, що 22 червня на її 9-річного сина Богдана напали троє підлітків – 15-річний хлопець та дівчинки 10 і 12-ти років. За версією кривдників, їм не подобалося, як дитина з ними дружилав. Батьки підтверджують цю версію і відмовляються приймати провину своїх дітей, погрожуючи матері постраждалого хлопчика.

Під Дніпром підлітки побили 9-річного хлопчика / фото: Інна Шебета

Інна Шебета повідомила, що в той день Богдан гуляв у дворі з 6-річним братом і ще двома сусідськими дітьми 5 і 6-ти років. Неподалік від них гуляли вищезазначені підлітки. Через якийсь час до хлопчика підійшла 12-річна дівчинка і сказала, що 15-річний хлопець кличе його на стрілку.

Коли той підійшов, кривдник почав обзивати і принижувати Богдана, в слідстві чого хлопчик штовхнув хлопця в плече. У відповідь підліток почав бити його кулаками по скроневій частині, а також пнув ногою в грудну клітку. За його словами, він хотів помститися хлопцеві за всі роки, що його знає.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Мати постраждалого заявила, що вони разом гуляли в минулому році, однак бачилися не часто, оскільки підліток з інтернату, а свого сина вона не випускає за межі двору. Батьки кривдників заявили, що їхні діти не винні, хамлять і погрожують. Зараз Інна отримала висновок судово-медичного експерта і написала заяву в поліцію.

Під Дніпром підлітки побили 9-річного хлопчика / фото: Інна Шебета

Батьки тих дітей кажуть, що мого сина побили заслужено, хамлять, стверджують, що ми самі в усьому винні. Прикро за сина, він неконфліктна дитина, дуже довірливий і добродушний, його часто ображають, а він все прощає і знову гуляє і спілкується з кривдниками. А зараз мені передали, що мама дівчинки, яка попросила побити Богдана, вступає в змову з іншими батьками з метою звинуватити мою дитину, що він ногами і руками бив її, а 15-річний хлопець заступився. Вимагають, щоб я видалила всі публікації і вибачилася перед ними, - додала мама побитої дитини.

Під Дніпром підлітки побили 9-річного хлопчика / фото: Інна Шебета

Нагадаємо, що в Дніпрі відкриють центр для допомоги жінкам, постраждалим від домашнього насильства.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі сталося смертельне ДТП за участю вантажівки і мікроавтобуса.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі затримали злочинну групу, яка займалася здирництвом.