У неділю, 28 червня, дніпровські рятувальники допомогли хлопчику, нога якого застрягла між педаллю і рамою велосипеда. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інцидент стався 28 червня близько 20:32 у Соборному районі Дніпра на Бульварі Слави. Батьки звернулися на гарячу лінію Служби спасіння "101" повідомивши, що нога 3-річного хлопчика застрягла між педаллю і рамою велосипеда. Самостійно дитина вибратися не змогла.

Дніпровські рятувальники звільнили ногу дитини, яка застрягла в велосипеді / скріншот з відео

На місце події прибули працівники чергового відділення Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону Спеціального призначення Головного управління ДСНС України в області. До рятувальної операції залучили 2 чоловіка особового складу та 1 одиницю аварійно-рятувальної техніки.

По прибуттю рятувальники виявили, що ліва нога хлопчика 2017 року народження застрягла у велосипеді. За допомогою набору викруток і ключів вони змогли звільнити дитину з пастки. На щастя, хлопчик не травмувався і не потребував допомоги медиків.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дитина і його батьки подякували рятувальникам за щасливий порятунок.

Нагадаємо, що під Дніпром затримали банду іноземців, які грабували пенсіонерів.

Як повідомляв портал Знай.иа українка викликала знахаря, замість швидкої, щоб врятувати дитину від болтів в животі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області 57 дітей залишилися без життєвоважливих ліків.