У Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровської області.

Повідомляється, що в понеділок, 20 липня, о 12:53 на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик про те, що в П'ятихатському районі за межами села Комісарівка стався нещасний випадок на піщаному кар'єрі. Про подію повідомила служба поліції "102".

У Дніпропетровській області через обвал піску загинув чоловік з дитиною / фото: ДСНС

Як стало відомо рятувальникам, дочка і батько вирушили на піщаний кар'єр, щоб набрати піску для господарських робіт. Як раптом, в місці забору відбувся зсув грунту і людей завалило піском.

На місце події направили співробітників 54-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області. По прибуттю вони приступили до рятувальної операції, розкопуючи грунт на вказаному місці.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Дніпропетровській області через обвал піску загинув чоловік з дитиною / фото: ДСНС

У Дніпропетровській області через обвал піску загинув чоловік з дитиною / фото: ДСНС

О 14:16 рятувальникам вдалося дістати з-під завалів тіло 15-річної дівчинки, а о 14:25 – тіло чоловіка, 1969 року народження. На жаль, нещасний випадок став для них смертельним.

До рятувальної операції були залучені п'ятеро співробітників особового складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталася аварія на залізниці – вагони товарного потягу зійшли з рейок.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в одному з житлових будинків на лівому березі жителі почали скаржитися на нашестя комах, які кусають людей.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на проспекті Олександра Поля поліція затримала групу зловмисників, які обкрадали пенсіонерів.