У місті Павлоград підліток заліз на залізничний міст, в слідстві чого його вдарило струмом. Про подробиці події повідомляють павлоградські новинні ресурси.

Повідомляється, що трагедія сталася в місті Павлоград Дніпропетровської області. Як розповіли правоохоронні органи, 15-річний підліток забрався на залізничний міст, який проходить над річкою Вовча. Місцеві жителі написали, що хлопчик поліз з компанією друзів робити селфи і випадково доторкнувся рукою до електричних проводів.

У Павлограді підлітка вдарило струмом на ж/д мосту / фото: Наш Павлоград

На місце події прибула бригада швидкої допомоги, яка намагалася реанімувати підлітка, проте травми виявилися несумісними з життям. Правоохоронні органи будуть встановлювати всі подробиці події. На даний момент відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією "нещасний випадок".

Відомо, що хлопчик виховувався в багатодітній родині без батька. Вся родина проживає у гуртожитку по вулиці Заводській в Павлограді. Мати дітей просить небайдужих про допомогу, оскільки у неї немає коштів, щоб поховати сина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно в місті Нікополь Дніпропетровської області 13-річний хлопчик впав з третього поверху недобудованого будинку в центрі міста.

На щастя, падіння дитини зміг помітити випадковий перехожий, який одразу кинувся на допомогу. З-за того, що на території покинутого будинку огороджена високим парканом, очевидцю не вдалося підібратися близько до дитини, тому він викликав на місце події рятувальників і бригаду швидкої допомоги. Хлопчика знайшли на землі біля недобудови.

У Нікополі підліток впав з покинутого будинку / фото: Прихист

Нагадаємо, що в місті Кам'янське сталася пожежа в багатоповерховому будинку, в результаті якого постраждав чоловіківа.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак.