В Дніпрі,13 червня, близько 5:00, на вулиці Проектній, 24, виявили труп чоловіка. До місця події викликали "швидку" та правоохоронців.

Про інцидент повідомило видання Інформатор.

Пригода сталася ввечері 12 червня в приватному секторі на вулиці Проектній, біля будинку №24. Мертвого чоловіка посеред вулиці знайшли місцеві жителі. Під його тілом лежав оголений провід енергопостачання. Провід, по всій ймовірності, обірвало під час дощу і бурі.

джерело: телеграм-канал
джерело: телеграм-канал

Місцеві викликали швидку і поліцію. Медики, які прибули на місце інциденту, констатували смерть.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поліцейські встановили, що загиблий - це 52-річний місцевий житель. За попередньою інформацією від медиків, смерть настала через удар струмом, на нозі загиблого залишилося обпечене місце.

Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу та судмедекспертів, а також працівників аварійної служби і ДТЕК.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин захотів світла "на халяву" і загинув у муках

Як повідомляє портал «Знай.ua» Молодий тернополянин загинув від жахливого удару струмом, від нещасного нічого не залишилося

Також «Знай.ua» писав, що У Тернополі підліток ризикнув життям заради селфи, батьки вбили подробицями - "Одяг була спалена"