Дівчата, які влаштували погром в одному з потягів Дніпропетровської області публічно принесли свої вибачення за скоєне. Про це розповів заступник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він повідомив, що в мережі набуло популярності відео, на якому дві дівчини вели себе неадекватно в салоні потягу. Вони галасували і ходили по вагону, потім одна з них виламала віконну раму, а друга знімала все на відео.

Дівчина виламує віконну раму потягу, кадр з відео: Facebook Антон Геращенко

Геращенко розповів, що працівники ювенальної поліції Дніпропетровської області змогли знайти двох порушниць .

У результаті батьки дівчат погодилися компенсувати "Укрзалізниці" витрати на ремонт вагона в повному обсязі. Сума компенсації склала — 4 105 гривень та 26 копійок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На маму дівчини, яка зламала вікно, було складено протокол за статтею 184 КУпАП (Невиконання батьками своїх обов'язків по вихованню дітей). Їй загрожує штраф у розмірі від 850 до 1 700 гривень.

У зв'язку з цим Геращенко звернувся до батьків з проханням бути більш уважними та відповідальними в питаннях виховання дітей.

"Батьки, приділяйте, будь ласка, час на належне виховання Ваших дітей, щоб потім Вам не було соромно, як в цьому прискорбном випадку"- написав Антон Геращенко.

Повідомлення Антона Геращенка, скріншот: Facebook

До повідомлення він також додав відео, в якому спершу йде ролик, як дівчата ламають віконну раму в потязі, а потім ролик, в якому вони принесли вибачення за скоєне.

"Я 9.07.2020 зламала вікно електрички і прошу вибачення за свій вчинок" - попросила дівчина.

На днях социальные сети облетело видео, на котором молодая девушка-вандал вырывает оконную раму в одном из электропоездов в Днепропетровской области. Ювенальная полиция Днепропетровской области нашли и девушку, которая ломала вагон, и ее подружку, которая снимала это на видео. Родители девушек согласились компенсировать «Укрзалізниці» затраты на ремонт вагона в полном объёме - все до копейки - 4105 гривен 26 копеек. На маму девушки составлен административный протокол по статье 184 КУпАП - Невыполнение родителями своих обязанностей по воспитанию детей. Ей грозит штраф в сумме от 850 до 1700 гривен. Родители, уделяйте, пожалуйста, время на должное воспитание Ваших детей, чтоб потом Вам не было стыдно, как в этом прискорбном случае.

Geplaatst door Антон Геращенко op Vrijdag 10 juli 2020

Нагадаємо, що київські клуби начхали на карантин і "запалюють" до ранку

Як повідомляв портал "Знай.uа" муніципали Садового здерли з львів'ян сім мільйонів

Також,"Знай.uа" писав, що в Івано-Франківську затримали молодого бешкетника на гарячому