В електричці "Дніпро – Кам'янське" підлітки влаштували розваги, які призвели до псування майна. Відповідним відеороликом поділився Instagram-паблік "Х**вий Дніпро".

Відомо, що в наші дні підлітковий вандалізм стає все популярнішим, а самі діти не те, що не намагаються приховати свої злочини, а навпаки – публікують їх у соціальних мережах для загального огляду.

В електричці Дніпро-Кам'янське підлітки влаштували погром / скріншот з відео

Так сталося і на цей раз. В електричці "Дніпро-Кам'янське" група дівчат-підлітків вирішили "розважитися", розгромивши один з вагонів. На кадрах можна побачити, як одна з них вириває ущільнювач з вікон, а пізніше вириває з кінцями і саму рамку для вікна. Все це вона робила під схвальні вигуки подруги:

"Люди, не звертайте увагу, якщо вам взимку буде холодно… Просто не звертайте уваги!" - зі сміхом прокоментувала дії інша дівчинка.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Відповідним відеороликом дівчата без побоювання поділилися з користувачами в Instagram. Завдяки цьому запис поширився по новинним каналам, а правоохоронцям буде простіше з'ясувати винуватців вандалізму.

За попередньою інформацією, поліції вже вдалося встановити особи вандалів.

Нагадаємо, що у Дніпрі в центрі міста виявили чоловіка, який втік з лікарні.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі невідомий жорстко побив чоловіка на трамвайній зупинці.

Також Знай.иа писав, що Погоди напівголий чоловік вивів на прогулянку свого "дружка".