У минулі вихідні Дніпро не міг залишитися без пригод за участю вандалів. В одному з парків міста невідомі поламали буквально всі наявні смітники. У Департаменті парків та рекреації Дніпровської міськради розповіли про усунення інциденту.

Повідомляється, що вандали орудували в парку Богдана Хмельницького, розташованого біля однойменного проспекту. Невідомі вирвали з землі практично всі урни в парку, залишивши лежати їх на землі. На щастя, самі смітники пошкоджені не були.

У Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку / фото: facebook.com/dmr.parks

У Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку / фото: facebook.com/dmr.parks

Через кілька днів Департамент парків та рекреації Дніпровської міськради написав, що всі наслідки перебування в парку Богдана Хмельницького вандалів були усунені. Співробітники комунальних підприємств успішно відновили поломки, повернувши урни на своє місце. У відомстві також подякували городян, які оперативно повідомили про проблему.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку / фото: facebook.com/dmr.parks

Однак, не всі дніпряни залишилися задоволені ремонтом. У коментарях користувачі відзначили, що парк вже давно не піддавався реконструкції і виглядає жахливо – порослі травою доріжки, розбиті стежки, іржаві дитячі гірки та інше.

Горожанка Вікторія Рой написала не самий позитивний відгук про роботу Департаменту:

Якщо б урни були встановлені правильно, з фундаментом на достатню глибину і з визначеного обсягу, то не перекинулися б після проливних дощів під тяжкістю власної ваги або при легкому поштовху. Ви подивіться, де вони були встановлені! На одному з фото в півтора метрах від протоптаних серед бур'яну доріжок. Як люди повинні були ними користуватися? Взагалі, навіть соромно дивитися на фото цього похмурого, недоглянутого, покритого бур'яном "парку". Урни вже точно не зробили його привабливим або придатним для відпочинку городян.

Коментарі під постом Департаменту парків і рекреації Дніпровського міськради в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі розгорівся скандал через вигулу дітей на майданчику для собак.

Як повідомляв портал Знай.иа у дніпровському яхт-клубі "Січ" повідомили про масове знищення місцевих птахів лисицями.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в слідстві зливи розмили Селянський узвіз.