У Дніпрі в парку Пам'яті знесли величезне поселення бездомних, яке було огороджено незаконно побудованим парканом.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Рішенням виконавчого комітету міської ради Дніпра, було проведено заходи по наведенню порядку та усуненню порушень у парку Пам'яті.


У парку знесли фонтан, який встановили без згоди міської ради. А також демонтували огорожу, яка була побудована з порушеннями кордонів у відповідності з документами.


Також звільнили територію на якій було встановлено незаконне тимчасове поселення. Мешканці поселення покинули територію добровільно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що 17-річний житель Кропивницького Руслан Коптєв створив спеціальний пристрій для очищення водойм від легкого сміття.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , більшість столичних річок опинилися під загрозою знищення – берега буквально завалені промисловими відходами, а у воду регулярно зливають нечистоти.

Також портал "Знай.uа" писав, що одне з найчистіших столичних столичних озер "Сонячне" з кожним роком все більше забруднюється.