У Дніпрі 9-річна Кариночка терміново потребує допомоги небайдужих – у малятка пошкоджено 70% мозку, у зв'язку з чим вона постійно страждає від нападів епілепсії. Детальніше про невтішну долю дівчинки розповіла мама для видання "Дніпровська панорама".

Ганна, мати Кариночки, розповіла, що вже 9 років вона піклуватися і намагається допомогти своїй доньці, яка постраждала через халатність лікарів ще в пологовому будинку. Як виявилося, під час пологів дівчинці занесли інфекцію стафілококів, після сепсис, вона перенесла важку форму менінгіту. Внаслідок цього утворилася водянка головного мозку і їй поставили діагноз Гідроцефалія придбана.

Кариночка терміново потребує допомоги / фото: Дніпровська панорама

Ще в однорічному віці Карина перенесла вже 6 операцій, проте під час однієї з них щось пішло не так – у дівчинки паралізувало гортань. Після цього вона живе з діагнозами: Гідроцефалія, Структурна Фокальна Епілепсія. Атрофія зорового нерва, Спастичний тетрапарез.

З тих пір Карина їсть частково через зонд для годування, часті напади епілепсії і жахливі спазми м'язів, щодня головні болі і муки. У Карини мозок постраждав так сильно, що в свої 9 років, вона сама не сидить, голову не тримає, сама повноцінно не їсть. Карина постійно потребує засобах гігієни та імпортних препаратах Сабрил, Осполот, Конвулекс.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ганна сама не в змозі забезпечувати все лікування маляти, тому звернулася до оточуючих за допомогою. Пенсії, яку Кариночке щомісяця виплачує держава в розмірі 3364 грн, вистачає на 5 днів.

Будь-яку посильну суму на лікування Карюши, можна перерахувати на картку мами.

4731 2191 1722 3549 — Приват Банк. На ім'я Шарлай Ганна.

Діагноз / фото: Дніпровська панорама

Нагадаємо, що в Дніпрі потребує допомоги дівчинка, яка випала з вікна.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром малятко з ДЦП потребує допомоги.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі жінка вкрала гроші, які призначалися на лікування дитини.