Директор департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Ігор Маковцев розповів про відновлення роботи нових маршрутів в Дніпрі. Відповідна інформація з'явилася на сторінці відомства у Facebook.

Ігор Маковцев розповів про запуск нових маршрутів в Дніпрі / фото: facebook.com/dmrtransporty

Ігор Маковцев розповів про здобутки департаменту за останній тиждень зокрема, чиновник повідомив про виконані ремонтні роботи і дезінфекцію громадського транспорту, а також про поетапне повернення маршрутів на вулиці міста.

З 15 травня дніпряни вже можуть користуватися метрополітеном, який працює щоденно з 5:30 до 23:00. У годину пік на лінії працює 5 складів, які рухаються з інтервалом у 6 хвилин. В інший час на лінію запускають 3 електропоїзди з інтервалом в 11 хвилин.

У Дніпрі відновлять роботу 8 маршрутів / фото: t.me/DepTransDMR

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

З понеділка, 1 червня, у Дніпрі відновили роботу маршрути №21А, 34, 56, 100, 119 і 158. Більш того, для пасажирів останнього з'явилася приємна новина – тепер маршрут буде обслуговуватися з використанням автобусів великої місткості. Маковцев повідомив, що на цих вихідних (з 6 червня) відновлять роботу маршрути, що курсують через міські кладовища - №50, 96 і 97.

І з вівторка, 9 червня, на лінію вийдуть маршрути №20, 40, 63, 87А і 111.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі пасажир відмовився надягати маску в тролейбусі і нарвався на конфлікт.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі відновили роботу міських маршрутів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.