У середу, 16 жовтня, близько 19:00 на ж/м Лівобережний-3, в районі зупинки вул. Вітчизняна, на тролейбусі Дніпро-Т203 маршруту #20, який не пробув у використанні і року, хулігани побили вікна.

Про це інформує "Дніпровська панорама".

Від рук хуліганів вже постраждало 3 трамвая за минулий місяць неподалік зупинки Вітчизняна.

Варто відзначити, що вони кидали каміння в трамваї, коли в них перебували пасажири. Наслідки могли бути набагато гірше розбитих вікон, адже люди також могли постраждати.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що про кожний інцидент повідомлялося в поліцію, проте далі справа не дійшла. Хулігани і далі спокійно орудують на вулиці і "бомблять" громадський транспорт.

Нагадуємо, що сьогодні в соціальних мережах з’явилося відео, на якому водій маршрутки відмовляється брати в салон пенсіонера-пільговика.

Як повідомляв портал Знай.ua, через надзвичайно великої кількості ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.ua писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.