Дніпро поступово повертається до привічному докарантинному способу життя. У місті з'являється все більше тролейбусів та автобусів, що виходять на лінії трамваї. Люди виходять на роботу. Це вимагає істотного збільшення кількості транспортних засобів на вулицях міста, але влада міста вже повідомляють про проблеми.

Про проблеми розповів фахівець департаменту транспорту і транспортної інфраструктури міськради Дніпра Іван Васючков. Чиновник розповів, що з 12 травня на вулиці міста вийшли чергові маршрути транспорту. Тепер їх стало 72. Кількість транспортних засобів істотно зросла. Також зросла і кількість пасажирів, яким необхідно дістатися до роботи, а потім додому. Однак міський чиновник Дніпра зазначив, що до докарантинных обсягів перевезень ще далеко.

У Дніпрі не вистачає водіїв громадського транспорту Фото: скріншот

"З 12 травня в Дніпрі замість 34 маршрутів міського транспорту стали працювати 72, а кількість рухомого складу збільшилася вдвічі: з 300 одиниць до майже 600 – зараз на маршрутах працюють 391 автобус і 215 одиниць електротранспорту. В 2,5 рази збільшилася кількість перевезених пасажирів. Правда, до докарантинных часів ще дуже далеко" Іван Васючков

Крім того, Васючков пообіцяв, що з наступного тижня буде відновлено ще кілька маршрутів наземного транспорту. Після цього влада планує поетапно відновити роботу громадського транспорту. На даний момент актуальною стала проблема нестачі водіїв громадського транспорту. Він пояснив, що деякі водії під час карантину звільнилися, а інші не можуть дістатися до Дніпра, так як живуть за містом. Вже повернулися до своїх обов'язків 1000 водіїв, але ще 500 чоловік не вистачає.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що киян змусили стояти в чергах і чекати поодинокі маршрутки.

Знай повідомляв, що в Дніпрі вийшов на лінії громадський транспорт.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли, як можна подорожувати по Україні під час карантину.