Під Дніпром в обласному туберкульозному диспансері на Ігрені хворі самовільно залишають територію і гуляють серед місцевих, тим самим наражаючи їх на небезпеку. Про це повідомляє "Дніпро TV" у своєму сюжеті.

На Ігрені хворі з тубдиспансеру втікають з лікарні, піддаючи місцевих небезпеки / скріншот з відео

Мешканці Ігрені вже тривалий час повинні жити в буквальному сенсі по сусідству з інфекцією. У місцевому тубдиспансері хворі самовільно залишають територію медичного закладу, прямуючи по своїх справах.

Городяни розповіли, що пацієнти щодня перелазять через паркан диспансеру, чоловік по 30-40, і в першу чергу направляються в найближчий магазин. Біля продуктового їх можна побачити рівно о 12 годині дня. В магазин вони приходять за різним: від сигарет і продуктів харчування, до спиртних напоїв. Про соціальну дистанцію або наявність масок і мови не йде.

На Ігрені хворі з тубдиспансеру втікають з лікарні, піддаючи місцевих небезпеки / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Звичайно, за такий період жителі вже встигли звикнути до постійного перебування хворих в магазині, але найбільше їх турбує не це. Пацієнти диспансеру облюбували дитячий майданчик неподалік, на якій курять, плюються, розпивають алкоголь і просто піддають дітей небезпеки.

Обласна влада, яка повинна стежити за порядком у тубдиспансері, ігнорує численні скарги громадян, просто закриваючи очі. І, ймовірно, їм просто байдуже, що хворі на туберкульоз і далі ходять вільно серед місцевих і будуть піддавати їх небезпеці.

Більш детально дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, раніше у Дніпрі біля житлового будинку поселився рій бджіл.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські медики намагаються врятувати життя хлопчика, який випав з вікна в Павлограді.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік спробував пограбувати магазин з сокирою в руках.